Om os

Om headcovers.dk – din capshop online

Headcovers.dk ønsker at være din foretrukne capshop online, da vi altid har et bredt udvalg og lave priser. Hos Headcovers.dk kan du altid forvente unikke og nye produkter, når du besøger vores shop.

Hvem står bag firmaet?

Headcovers.dk blev startet af Hadi Mahallati i juni 2013, som siden da har haft god succes med konceptet – et koncept baseret på at kombinere lave priser og god kvalitet. Det som alle kunder ønsker.

Headcovers.dk er på mange måder en unik capshop, fordi vi sælger unikke produkter, som du ikke finder andre steder. Det gør alle vores caps og kasketter specielle og attraktive for dig som køber, da det jo ikke er fedt at gå med det samme som alle andre.

Caps har altid været det primære fokus i shoppen, men vi tilbyder også mange andre former for hovedbeklædning og tøj, som matcher vores stil og vision med vores varer.

Fordele ved at handle hos HeadCovers

Der er mange fordele ved at handle hos Headcovers.dk, og vi har løbende fokus på at forbedre vores webshop, til fordel for dig som kunde.

Når du shopper hos os er du altid garanteret hurtig levering. I mange tilfælde kan du have dine varer allerede indenfor et par dage.

Når du handler hos Headcovers.dk, får du en unik prisgaranti som sikrer dig, at priserne altid er lavest hos os. Hvis du finder samme produkt hos en anden forhandler på nettet, så matcher vi prisen. Du kan derfor altid være sikker på at priserne er konkurrencedygtige og presset helt i bund – uden at du skal frygte for at kvaliteten er det samme.

Vores kundeservice er altid imødekommende overfor dine henvendelser, og står klar til at modtage dine spørgsmål og forespørgsler. Det kan være at du savner en bestemt model i vores sortiment eller har spørgsmål til et konkret produkt. Uanset hvad, så er vi klar til at hjælpe dig på vej.

Du vil specielt få glæde af disse fordele som kunde hos os:

  • Hurtig levering på 1-3 dage
  • Gratis fragt på ordrer over 500 kr.
  • Venlig kundeservice
  • 14 dages returret hvis du fortryder