Egg Helmet – front
Egg Helmet – back

EGG Helmet – Multi Sport Hjelm

549,00 kr

Nulstil valg

Populær ‘Multi Sport Hjelm’ fra EGG Helmets som er blevet kendte for at både lave sikre og farverige cykelhjelme til børn. Denne smarte hjelm fås i to størrelser – small og medium, som henholdsvis måler 48-52 cm og 52-56 cm.

Det er op til jer selv hvordan I ønsker at style jeres egen hjelm, så den får sit eget og helt unikke look. Du kan vælge både overtræk (skins) og pynt (add-ons) – alt efter om det er en dreng eller pige der skal bruge hjelmen.

Med hjelmen følger der både tykke og tynde inderpudder med, så I nemt kan skifte og regulere størrelsen på hjelmen indvendigt. Denne model har desuden en smart og usynlig åben/lukke funktion, som består af to udhulinger på hver side af hjelmen, der ved blot et tryk kan få hageremmen op.

Denne EGG Helmet kan både bruges som almindelig cykelhjelm, skihjelm, til rulleskøjter, skateboards og meget mere. Formen er desuden i bedste retro-stil, som kun er med til at gøre den endnu sejere – tilligemed at det også er en pasform, som er testet i forhold til hvor børn oftest lander når de falder. På den måde sikrer hjelmen bedst mulige beskyttelse til barnets hoved.

Hjelmene fås med sort skal når du køber en medium størrelse og transperant skal med sort underfarve, når du køber en størrelse small.

Yderligere Information

Mærke

EGG Helmets

Størrelse

M (52-56 cm), S (48-52 cm)

Varenummer: N/A Kategorier: , Brands: .