Flexfit

Viser 1–20 ud af 39 resultater

Flexfit cap – en klassiker i super kvalitet

Det er firmaet Yupoong Inc., der står bag den originale Flexfit cap, som blev lanceret i midten af 1990’erne. Siden da er den nyeste teknologi løbende blevet tilføjet Flexfit cappen, så den lever op til sit ry om at være et produkt i absolut bedste kvalitet.
De ydre kendetegn for en Flexfit kasket er, at den er helt lukket bagpå og at den har en buet skygge. Det giver et super lækkert design, men ud over det flotte udseende, så har cappen også en rigtig god pasform. Den findes i 3 forskellige størrelser: Youth/XS (52-56 cm), S/M (53-56 cm) og L/XL (56-58 cm). Det som gør, at den populære cap kan tilpasses i størrelsen, er den særlige Flexfit teknologi: Inden i cappen er der påsyet et svedbånd i spandex, som let kan udvide sig efter hovedets størrelse. Det giver en fleksibel pasform, og samtidig er kasketten behagelig at have på, idet spandex-elastikken ikke strammer om hovedet.

Hvad er der ellers særligt ved en Flexfit?

Der findes andre mærker af caps, som har en buet skygge. Det særlige ved denne er, at skyggen er patenteret. Det er en såkaldt Permacurv-skygge, som holder formen, fordi den er forbøjet. Du risikerer altså ikke, at din cap med tiden får en flad skygge.
Yupoong brander sig som et ansvarligt firma, der er med på de nyeste teknologier. Det betyder, at cappen fx er udviklet til at tørre hurtigt og til at føre fugt væk fra hovedet, hvilket er en fantastisk egenskab, når du bærer den en varm sommerdag og måske endda også dyrker sport med den på.
Med ansvar mener Yupoong Inc., at de vægter etik højt og sørger for at træffe beslutninger, som også gavner ansatte, samarbejdspartnere og samfundet som et hele.

Stort udvalg i caps for enhver smag

Du kan købe flexfit caps, som er ensfarvede og uden logo, hvilket gør det nemt at sammensætte en cap med dit øvrige outfit på en stilren måde. Du kan også finde dem med mønster og i lidt mere sprælske udgaver, hvis det passer bedre til din stil. Der er et stort udvalg, så du kan uden tvivl finde en cap, som passer perfekt til dig.

Var det ikke en Flexfit, du søgte?

Hvis du er ude efter en cap med flad skygge og som kan justeres til at passe alle, så skal du hav fat i en anden type kasket, nemlig en snapback. Blandt producenterne til denne type finder du også Yupoong Inc. – kig efter deres brand THE CLASSICS.